دکتر طه ابراهیم در قسم خداوند متعال به انجیر و زیتون و ارتباط آن با خلقت انسان در بهترین زمان و برگرداندن آن به بدترین زمان میاندیشد. بعد از نتیجهگیری از انجیر و زیتون فهمید که بهکارگیری آن از انجیرِ تنها یا از زیتون تنها فایده مورد نظر را برای سلامتی انسان ندارد پس باید آن دو را باهم مخلوط کرد. دانشمندان ژاپنی نیز بهترین میزان را برای بهترین تأثیر در میزان (یک انجیر و هفت زیتون) یافتند.
استاد طه ابراهیم خلیفه به جستجو در قرآن کریم ادامه داد و فهمید که انجیر یک بار در قرآن کریم ذکر شده و زیتون 6 بار به صورت صریح و یک بار به صورت ضمنی در سوره مؤمنون به آن اشاره شده است آنجا که میفرماید: ?و شجرة تخرج من طور سیناء تنبت بالدهن وصبغ للآکلین? استاد ابراهیم طه تمام اطلاعاتی را که از قرآن کریم جمعآوری کرده بود را برای گروه تحقیقاتی ژاپنی فرستاد و بعد از اطمینان این گروه از اینکه قرآن کریم 14 قرن قبل از آنان به نتیجه علمی آنان رسیده است رئیس آن گروه اسلام آورد و مجوز این کشف بزرگ را گروه ژاپنی به دکتر طه ابراهیم خلیفه داد.
رئیس گروه تحقیقاتی ژاپنی بعد از اینکه مطمئن شدند قرآن کریم 14 قرن قبل از آنان نتیجه پژوهش آنها را بیان کرده است اسلام آورد. دکتر طه ابراهیم خلیفه، استاد بخش گیاهان داروئی دانشگاه الأزهر مصر و رئیس قبلی این دانشگاه در مورد ماده متالویثوندز میگوید: این مادهای ست که مخ انسان و حیوانات دیگر به میزان بسیار کمی ترشح میکنند. این ماده پروتئینی دارای گوگردی است که به راحتی میتواند با روی، آهن و فسفر مخلوط شود. این ماده برای زنده ماندن انسان بسیار مهم است. (کاهش کلسترول، جنبه غذایی، تقویت قلب و تنظیم تنفّس)
ترشح این ماده از مخ انسان بعد از سن 15 سالگی تا سن 35 سالگی افزایش مییابد و بعد از این سن تا 60 سالگی ترشح آن کم میشود. بنابراین این ماده در انسان به راحتی قابل دستیابی نیست.
در حیوانات دیگر نیز میزان این ماده بسیار کم است. از این رو گروهی از دانشمندان ژاپنی اقدام به جستجوی این ماده سحرآمیز که باعث از بین رفتن عوارض پیری میشود در میان گیاهان کردند و تنها این ماده را در دو گیاه انجیر و زیتون پیدا کردند.